Praktiske oplysninger

Eftersyn af lot

Eftersyn af lot forefindes i VF-Auktions lokaler op til månedsauktionsslut, dvs. om:

  • fredagen (kl. 14:00 — 17:00)
  • lørdagen (kl. 10:00 — 13:00)
  • mandagen (kl. 10:00 — 17:00)
  • tirsdagen (kl. 10:00 — 17:00).
Ved ugeauktionen er der ikke mulighed for eftersyn af lots, da alle lot er repræsenteret via computerscanninger på Internettet.

Hvornår kan jeg tidligst afhente vundne lots?

Du kan tidligst afhente lots efter en auktion om torsdagen (gælder både vores måneds- og uge-auktion). Vi holder altid lukket om onsdagen efter vores månedsauktion.

Hvordan ved jeg hvilke lot som jeg har budt på er mine?

Først når auktionen er afsluttet, kan du med sikkerhed kontrollere om lots er dine. Klik på 'Bud & Observationsliste'. Alle lots som er markeret med grøn og har teksten 'Lottet er dit' er dine.

Portoen

Vi benytter normalt Post Danmarks takster dog mindst DKK. 9,00 (Danmark) og DKK. 16,00 (Udland). Derfor vil du blive opkrævet dette beløb, selvom at brevet måske godt kunne være sendt med mindre porto.

Hvordan modtager jeg købte/vundne lots efter auktion?

Da du oprettet din profil her på siten, tog du stilling til hvorvidt du ønskede lots tilsendt eller ej. Oprettede du dig til at hente lots selv, vil du ikke modtage en besked om vundne lot, men er velkommen til at ringe eller skrive til os via. mail. Læs næste punkt for afhentning. Hvis du ønskede lots tilsendt vil du automatisk modtage lots med posten sammen med en faktura. Er det samlede beløb af en vis størrelse vil forsendelsen ske anbefalet. Er du en ny kunde vil du modtage fakturaen først, hvorefter købte/vundne tilsendes når betalingen er registreret.

Hvordan betaler jeg fakturaen?

Betalingen skal enten ske med online betaling (se under "Min profil"), via. vedlagte girokort eller i vores butik.